Őriszentpéter
Siskaszer 13/B
Telefon: +36 94 428 281
Mobil: +36 30 2683 625

Térkép

Kattintson a térképre!

 

Üdvözöljük az Őrségben!

Az Őrség a mai Magyarország egyik legszebb tájegysége, amelynek turisztika vonzereje és vendégfogadó kapacitása nem csökken, hanem folyamatosan növekszik.

Az Őrség zömében Nyugat-Magyarországon, kisebb részben a szlovéniai Muravidéken található történeti és néprajzi tájegység. Látnivalókban, természeti kincsekben, a történelmi múltat idéző értékekben, kulturális és szakrális gazdag tájegysége hazánknak. Vas megye délnyugati szegletében találjuk meg e tájat, ahová a honfoglaló magyarok a nyugati kapu védelmére őrállókat telepítettek, akik a magaslatokról figyelni tudták a határvonalat, akik munkájuk fejében különböző kiváltságokat kaptak, közvetlenül a király fennhatósága alá tartoztak. Innen a táj neve: Őrség.

A természet bája és a vidék sajátos kultúrája ad egymásnak találkát e csodálatos vidéken, mely máig őrzi népi hagyományait.

Térségünk gasztronómiai különlegességeit és közvetlen vendégszeretetét nálunk is megtapasztalhatja. Kóstolja meg az igazi őrségi ízeinket és tájjellegű borainkat akár egy hétvégi ebéd, egy családi összejövetel vagy egy esti vacsora keretében.  Meglátja, nem fog csalódni.

Szolid árakkal udvarias kiszolgálással, választékos konyhával, házias cukrász-süteményekkel, kétágyas szobákkal várjuk Önöket az Őrség Nemzeti Park szívében található hangulatos fogadónkba.

Jól felszerelt, kényelmes kétágyas szobáink ablakából remek kilátás nyílik a tájra vagy éppen a névadó hársfánkra, mely évtizedek óta településünk büszkesége.
Fogadónk befogadóképessége családi vagy zártkörű rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Az étterem 50 fő férőhellyel rendelkezik.

A fogadónk közelében, az Égésszer 67. szám alatt található az Apartmanházunk.

Hársfa Fogadó - Őrség, Őriszentpéter

Aktuális ajánlatok

Félpanziós kedvezmény

Ne csak a szállását, hanem az étkezését is rendelje meg az őriszentpéteri Hársfa fogadóban! Őrségi szállás reggelivel és vacsorával mindössze 12.000 Forint / fő / éjszaka áron!
Tovább >