Őriszentpéter
Siskaszer 13/B
Telefon: +36 94 428 281
Mobil: +36 30 2683 625

Térkép

Kattintson a térképre!

Látnivalók az Őrségben

A messzi földről érkező vendégeink számára számos kikapcsolódási lehetőséget ígér az Őrség.

Ne hagyja ki a maga nemében egyedülálló műemlékeket, a Templomszeren található Szent Péter Katolikus templomot, mely Nyugat Dunántúl egyik legszebb középkori temploma.

Az Őrség egyik legszebb települése, a szeres településszerkezetet máig híven őrző, freskókkal díszített temploma miatt ismert és látogatott Velemér.

Látogasson el a szalafői sajtüzembe, vásároljon az eredeti zamatos őrségi tökmagolajból vagy tegyen egy rövid kitérőt Magyarszombatfára, ahol még a hagyományos népi mesterségeket gyakorolják. Közülük a legerősebb gazdasági jelentősége a fazekasságnak van, de számottevő a kópickötés és a fafaragás is.

A természetjárás tekintetében is szinte egyedülálló lehetőségek kínálkoznak az Őrségben. Ennek alapja a rendkívül értékes, nemzeti parki védettség alatt álló természeti környezet, valamint a különleges kulturális örökség Az idelátogatók szelíd dombok között nem csak változatos tájat, erdőt, kaszálót, gyümölcsösöket, réteket, folyókat és patakokat találnak, hanem értékes és érdekes építészeti örökséget is. A levegő tiszta, a környezet csendes, pihenés és felüdülés céljára kiemelkedően alkalmas.
Egyre többen fedezik fel, hogy az őrségi tavak is jelentős vonzerőt képviselnek.

Hársfa Fogadó - Őrség, Őriszentpéter

 

Aktuális ajánlatok

Félpanziós kedvezmény

Ne csak a szállását, hanem az étkezését is rendelje meg az őriszentpéteri Hársfa fogadóban! Őrségi szállás reggelivel és vacsorával mindössze 12.000 Forint / fő / éjszaka áron!
Tovább >